Het " er willen zijn" voor mensen die er zelf niet meer helemaal uitkomen, loopt van kinds af aan als een rode draad door mijn leven.  De vraag: waarom lukt het nu even niet en hoe kan je verder, daar draait het om voor mij.

Van jongs af aan weet ik dat mijn intuïtie sterk ontwikkeld is. Door de jaren heen heb ik dit steeds beter leren begrijpen en in kunnen zetten. Ik vind het geweldig dat ik er nu gebruik van kan maken tijdens mijn consulten en wandelsessies. We komen zo sneller tot de kern van problemen, waardoor je weer verder kunt in het leven, met meer ontspanning en ruimte (Espas).

Vanuit puur bewustzijn kan  ik onbevooroordeeld in contact staan. Dit is een proces van ruim 20 jaar geweest waarin ik opzoek ben gegaan naar - het  waarom- van al het lijden. Zowel mijn eigen lijden als het lijden van anderen. Ik ben me gaan verdiepen in " wie je in werkelijkheid bent" ten opzichte van wat je hoofd creëert, met als voorbeelden o.a. Ramana Maharshi, Mooji en Eckhart Tolle.

Als persoon ben ik ontspannen, humoristisch en sta ik met beide voeten op de grond. Alles vanuit een innerlijke rust. 

Opleidingen

Na het behalen van mijn opleiding SPH in 1999 (social work) waarin mijn focus lag op psychiatrie, heb ik in verschillende vakgebieden gewerkt.  Waarvan ongeveer 20 jaar in de geestelijke gezondheidszorg.
Ik heb onder andere als hulpverlener en als  IPS jobcoach gewerkt. Ik heb mensen met psychische- en psychiatrische problemen begeleid en gecoacht.

Door de jaren heen heb ik verschillende vervolg opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd.  Zoals; psychopathologie, rationeel emotieve therapie en IPS jobcoach.

Spiritualiteit is iets waar ik altijd mee bezig ben en waar ik ook cursussen voor heb gevolgd, zoals intuïtieve ontwikkeling, aura reading en mediumschap. De cursussen zie ik als een aanvulling op mijn " zijn". En hoe meer je er mee bezig gaat hoe sterker het wordt. In mijn geval is dat gericht op intuïtie en aura reading; het lezen van energie.

Hiernaast heb ik massagecursussen gevolgd en ben in het bezit van de benodigde certificaten.

Burn-out begeleiding en stressmanagement

Ik heb een samenwerkingsverband met BoFit Burn-out begeleiding en stressmanagement, waar ik als coach/ hulpverlener werk. Hier heb ik een interne opleiding voor gevolgd. Bij BoFit wordt er gewerkt naar een duurzaam herstel door de combinatie van bewegen en coaching in de natuur.