Consulten

 

Een Intuïtief consult is voor mensen die klachten ervaren, bijvoorbeeld door problemen op persoonlijk-, sociaal, relationeel- of werkgebied. Zoals onzekerheden, vastlopen in gedachtestroom,  gevoel van zinloosheid, piekeren, eenzaamheid, overprikkeling, jezelf kwijt zijn, stress en burn-out.

Neem gerust contact op over jouw vraag om te kijken of Praktijk Espas je hierbij kan helpen.

Werkwijze

Tijdens ons gesprek stel ik mij volledig open voor jou, puur en vanuit hart en ziel. Zonder vooroordelen of overtuigingen van mijn kant. Zo krijg ik ook intuïtief, via jouw energie (ook wel aura veld genoemd) informatie. Intuïtie is een hele fijne "tool" die mij meer informatie geeft dan alleen overgebrachte woorden. Hier is niks zweverigs aan, het is juist heel puur, omdat ik niet belemmerd word door mijn eigen oordelen en overtuigingen. Hierdoor kan ik snel verbindingen leggen en komen we makkelijker tot de kern van bepaalde problemen.  Uiteraard maak ik hierbij ook gebruik van mijn jarenlange ervaring en kennis.

Consult of traject

Je kunt kiezen voor een los consult of voor een traject. Een los consult is bijvoorbeeld voor als je behoefte hebt aan handvatten, als je eens wilt sparren, ergens in vastloopt, of voor mentaal onderhoud.

Ook online mogelijk, neem contact op voor meer informatie!

Een traject is bijvoorbeeld aan te raden bij problemen die je dagelijks belemmeren,  al langer bestaan of als je patronen wilt doorbreken. De hoeveelheid sessies in een traject is afhankelijk van je vraag en klachten. Gemiddeld is dit tussen de 5 à 10 sessies. Kom je voor een traject dan starten we met een korte, gratis, intake waarbij je kan aangeven waar je ondersteuning bij wilt. Ik zal mijn werkwijze en verloop van het traject toelichten.

  • De consulten en sessies vinden plaats in de praktijk. 
  • Sessies kunnen ook in de natuur plaatsvinden. Kijk voor meer informatie op de pagina Wandelcoaching.

Tarief

Particuliere klant: consult of sessie is €75 voor 45-60 minuten.

Voor trajecten/sessies vanuit werkgever geldt een zakelijk tarief.

 

Consult én massage

Je kunt ook kiezen voor een consult én een massage.  Zo is er aandacht voor lichaam en geest! We beginnen dan met het consult/sessie en sluiten af met een massage naar keuze. 

 

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees in mijn Blog meer over intuïtieve ( aura) coaching.