Intuïtieve ( aura) coach, huh?

Gepubliceerd op 11 november 2022 om 10:37

Jij bent een intuïtieve coach? Wat doe je dan Astrid?

Van kinds af aan was ik sterk gericht op anderen, gevoelens van anderen, zorgen voor anderen, problemen willen oplossen voor anderen. Ik voelde het (destijds onbewust) aan als het niet goed ging met de ander, als er spanningen waren of als er iets speelde. Maar niet iedereen liet dat zien of horen. Toch voelde ik, en wist ik zeker dat er iets was. Dat was verwarrend; iemand zegt dat het goed gaat en ik voel dat dat niet klopt. Heel verwarrend en ingewikkeld vond ik het. Mijn gevoelsleven was intens, maar ik kon niet plaatsen wat van mij of van een ander was. Ik was super gevoelig. 
Ik pikte soms op waar de ander zich mee bezig hield, wat er speelde in zijn leven, maar ik wist ook dingen over iemand die ik niet kon weten.  Een aantal coaches, psychologen, mediums en zelfonderzoek verder, begreep ik wat het was. Mijn intuïtie. En ik kon dankzij mijn intuïtie informatie uit iemands auraveld halen,  Het energieveld wat we allemaal hebben.
Pff, vaag en zweverig vond ik het eerst, maar toen ik mijn negatieve gedachte daarover losliet kon ik zien wat het werkelijk was en ben ik mij hier verder in gaan ontwikkelen. Wat ik bij iemand voel of opmerk, komt niet alleen binnen via de 5 zintuigen, dus bijvoorbeeld door wat iemand vertelt, maar ook via mijn intuïtie. Hierbij gebruik ik wel mijn zintuigen.
Zo hoor ik (zoals je een liedje in je hoofd hoort), voel ik (emoties of pijn op een bepaalde plek, in mijn eigen lichaam) of proef ik  (daadwerkelijke smaak) dingen van een ander.

Bijzonder?  Bijzonder raar??
NEE , dat is het zeker niet. We hebben allemaal onze intuïtie, je wordt er mee geboren. 
Kinderen hebben een sterke intuïtie, zij gaan niet bewust opzoek naar een verklaring, naar waarom ze iets voelen wat niet uitgesproken wordt. Het is er gewoon.
Door de jaren heen gaan we ons meer en meer richten op kennis en wetenschap en willen we graag verklaren. Daar past het onverklaarbare niet bij. Ik heb het de afgelopen jaren verder en verder kunnen ontwikkelen, door mij ook spiritueel bewust te ontwikkelen. Nu kan ik mijn intuïtie positief inzetten tijdens een consult en maak daar gebruik van.

Tijdens een consult vertellen mensen waar ze tegen aan lopen, ik zet mijn kennis en ervaring in vanuit mijn (hulpverlenings-) opleidingen, (werk)ervaring EN gebruik mijn intuïtie. Ik kan mij volledig openstellen voor de ander. Van mens tot mens, ziel tot ziel, zonder vooroordelen of overtuigingen van mijn kant. Puur en vanuit mijn hart en ziel. En zo krijg ik ook intuïtief, via het auraveld, informatie. Dit is een hele fijne "tool" die mij meer informatie geeft dan alleen overgebrachte woorden. Niks zweverigs aan, juist heel puur. Het geeft meer en sneller inzicht in de problematiek waar iemand tegen aan loopt en wat daarbij helpend kan zijn.

 


Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.