Wandelcoaching

 

Voor wie

Heb je spanningsklachten, voel je je somber, angstig of overprikkeld. Heb je burn-out klachten,  zit je niet lekker in je vel?

Voor deze en andere klachten kan wandelcoaching ingezet worden. 

Werkwijze

De wandelcoaching vindt plaats in een bosrijke omgeving op loopafstand van de praktijk in Gasselte. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van verschillende coachingstechnieken, ademhalingsoefeningen en er worden lichaamsgerichte en ervaringsgerichte oefeningen ingezet. Zo worden bijvoorbeeld valkuilen en patronen blootgelegd en is er aandacht voor het  'uit je hoofd komen'.  Een en ander afgestemd op jouw mentale-, emotionele- en eventuele fysieke klachten.

Losse sessie of traject

Het is mogelijk om een losse sessies te doen of te kiezen voor een traject. Een losse sessie is bijvoorbeeld voor als je eens ergens over wilt sparren, wilt leren meer te ontspannen, of (meer) wilt leren over mindful wandelen. 

Een traject wordt bijvoorbeeld geadviseerd bij; somberheid, angst en paniek of burn-out klachten. Dit betreft sessies die verspreid zijn over een aantal weken, zodat je tijd hebt om inzichten te krijgen, patronen te doorbreken en te werken aan jouw herstel.  Het aantal sessies hangt af van je vraag en klachten. Meestal varieert dit van 5  tot 10 sessies.  Bij een traject wordt er eerst een ( gratis) intake gedaan waarbij jij kan aangeven waar je tegen aan loopt en ik mijn werkwijze toelicht. Het aantal geschatte sessies wordt dan ook besproken.

Wil je graag in beweging zijn en de bewezen voordelen van de coaching in de natuur ervaren? Heb je vragen over deze vorm van coaching? Neem dan Contact op.

 

Tarief

Particuliere klant: €75 voor 45-60 minuten.

Voor werkgevers geldt een zakelijk tarief.